Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: www.facebook.com'u biliyor musunuz, biliyorsanız ne düşünüyorsunuz ?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Kayit Olmadan Linki Göremezsiniz.. Linki Görebilmek Için Lütfen Kayit Olun..'u biliyor musunuz, biliyorsanız ne düşünüyorsunuz ?
Evet ne düşünüyorsunuz ?
HappyHappyHappyHappyHappyHappy
Biz almayalım abi (:
Happy Happy Happy
ben bilmiyorum
yazılı mesajları kim yada kimler siliyor acaba ??? ne kadar yanlış ve anlamsız bir hareket yapılıyor, lütfen biri bir açıklama getirebilir mi ?
Facebook baya ünlü bir site oldu bu aralar. Tüm ünlülerin uğrak yeri. Ayrıca Ne Mesajı Silindi Abi ?
Burada değil de, başka yerlerde rastladım geçen ve üzüldüm... tarih tekerrüden ibarettir derler ya burnuma kötü kokular geldi yani... şurda güzel güzel forumlaşıyoruz alla alla...
Ben bu dalgayı az biliyom galiba eski arkadaşlar fln birbirlerini buluyolar omu yoksa yanlışmı açıklayında resil olmayalım Happy
yok yok rezil olunsun diye sormadık ;) bilmiyosanız bilmiyosunuzdur o kadar, anketin amacı da bu değil mi? Rahat olsun...
Gereksiz ötesi bi site saçma bi site zaten amele kaynıyor bende üye olmayacağım halay
Sayfa: 1 2
Referans URL