Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: Martina Hingis utanç içinde bıraktı<<izzy>>
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Doping testinde kokaine rastlanan bayanlar tenisinin eski bir numarası Martina Hingis tenisi ikinci kez bıraktığını açıkladı.

Hingis, bu yıl Wimbledon sırasında girdiği testte kokaine rastlandığını ve tenisi bıraktığını açıkladı.

Beş kez grand slam turnuvası şampiyonu İsviçreli tenisçi, "doping testim pozitif çıktı ama asla yasak madde kullanmadım ve yüzde 100 suçsuz olduğumu hissediyorum" dedi.

Hingis, gözyaşlarına hakim olamadığı basın toplantısında konuyla ilgili yazılı açıklamasını okudu ve soruları cevaplamadan salondan ayrıldı.

Basın toplantısından sonra Martina Hingis'in menajeri tarafından yapılan açıklamada, 27 yaşındaki tenisçinin, kendisine yöneltilen kokain suçlamasını, "korkunç ve canavarca" bulduğu belirtildi.

Açıklamada, Hingis'in, "kişisel olarak uyuşturucu maddelerden hep çok korkmuşumdur. Testimin pozitif çıktığı bana bildirildiğinde şok oldum" ifadelerine yer verildi.

Hingis, sonuçtan haberdar olduktan sonra daha sonra bir teste daha girdiğini ve sonucun negatif çıktığını, ardından avukatına başvurduğunu söyledi.

İsviçreli tenisçi, "avukat ve uzmanlar, Wimbledon'daki idrar testinde bazı uygunsuzluklar ve tutarsızlıklar tespit etti" dedi.

Tenisi bırakmasının asıl nedeninin fiziksel durumundan kaynaklandığını belirterek, "bu tür suçlamalar da spora devam etmem konusunda motivasyon sağlamıyor" ifadelerini kullandı.

Dünya klasmanında bir numaraya yükseldikten sonra sakatlık yüzünden 2003 yılında tenisi bırakan Hingis, geçtiğimiz yıl kortlara geri dönmüş ve otoriteleri yanıltarak iki turnuva kazanıp sezonu yedinci sırada kapatmıştı.
Referans URL