06-11-2007, 18:05:01 PM
O çatışma gecesinde ya kurtulursun, ya da ölürsün,
nasıl olurda yaralı olmadan vs. sapasağlam esir düşersin?
Satıldık Türkiyem , uyuma...
Kaçırılan Askerler Hakkında Bilgi !!!
1 - Ramazan Yüce / Dtp Mardin Gençlik Kolları
2 - İrfan Beyaz / Antep DTP Gençlik kolları başkanı
3 - Fuat Başoda / Konya - Cihanbeyli - DTP gençlik kolları
4 - İlhami Demir / Ağrı - Patnos DTP gençlik k.
5 - Halis Tan / Adana dtp genç.kol.
6 - Özhan Şabanoğlu / Hatay DTP genç.k.
7 - Mehmet Şenkul / Niğde - Çavuş / araştırılıyor
8 - Fatih Atakul / Denizli / araştırılıyor.........
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, rehin askerlerin bırakılması ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
*Türk Silahlı Kuvvetleri’nin hiçbir mensubu böyle bir duruma düşmemeliydi. Dolayısıyla kendilerinin kurtulmuş olmalarından dolayı fazla bir sevinç duyamadığımı ifade etmek istiyorum. Bu benim kişisel değerlendirmem.
*Operasyonla ilgili o gece o teröristlerle birlikte askerlerimizin gitmiş olmasını ben bir Türk vatandaşı olarak içime sindiremedim. Birkaç tane çapulcu ile birlikte gitmiş olmaları gibi bir izlenim beni rahatsız etti. O nedenle terör örgütünün propagandasına zemin hazırlandı.
*Benim askerim, Mehmetçiğim, vatanı korurken gerektiğinde her an şehit olmayı da göze alan bir askerdir. Tabii geri dönmüş olmaları ailelerini, kendilerini mutlu etmiş olabilir ama benim içimde ukde kaldı. Bu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak benim değerlendirmem.
YORUM SİZİN...
nasıl olurda yaralı olmadan vs. sapasağlam esir düşersin?
Satıldık Türkiyem , uyuma...
Kaçırılan Askerler Hakkında Bilgi !!!
1 - Ramazan Yüce / Dtp Mardin Gençlik Kolları
2 - İrfan Beyaz / Antep DTP Gençlik kolları başkanı
3 - Fuat Başoda / Konya - Cihanbeyli - DTP gençlik kolları
4 - İlhami Demir / Ağrı - Patnos DTP gençlik k.
5 - Halis Tan / Adana dtp genç.kol.
6 - Özhan Şabanoğlu / Hatay DTP genç.k.
7 - Mehmet Şenkul / Niğde - Çavuş / araştırılıyor
8 - Fatih Atakul / Denizli / araştırılıyor.........
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, rehin askerlerin bırakılması ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
*Türk Silahlı Kuvvetleri’nin hiçbir mensubu böyle bir duruma düşmemeliydi. Dolayısıyla kendilerinin kurtulmuş olmalarından dolayı fazla bir sevinç duyamadığımı ifade etmek istiyorum. Bu benim kişisel değerlendirmem.
*Operasyonla ilgili o gece o teröristlerle birlikte askerlerimizin gitmiş olmasını ben bir Türk vatandaşı olarak içime sindiremedim. Birkaç tane çapulcu ile birlikte gitmiş olmaları gibi bir izlenim beni rahatsız etti. O nedenle terör örgütünün propagandasına zemin hazırlandı.
*Benim askerim, Mehmetçiğim, vatanı korurken gerektiğinde her an şehit olmayı da göze alan bir askerdir. Tabii geri dönmüş olmaları ailelerini, kendilerini mutlu etmiş olabilir ama benim içimde ukde kaldı. Bu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak benim değerlendirmem.
YORUM SİZİN...