Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: sen gelmesende yine
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Sen gelmesende yine ; geceyi okşarım saçın yerine Belki ben kırgın ; belki sen yaralı Aşkın sağnağına yakalanırsan eğer Kalbime sığınırsın , inan buna değer .

Sevgi kanatlı bir kuştur, yakalayanın olur ancak. Yakalarsan eğer onu kafese degil kalbine yerleştir. Çünkü o ancak senin sevginle yaşayabilir..

Sen gelmesende yine ; geceyi okşarım saçın yerine Belki ben kırgın ; belki sen yaralı Aşkın sağnağına yakalanırsan eğer Kalbime sığınırsın , inan buna değer .

Sevgi kanatlı bir kuştur, yakalayanın olur ancak. Yakalarsan eğer onu kafese degil kalbine yerleştir. Çünkü o ancak senin sevginle yaşayabilir..

birgun ismini anarken kısılırsa sesim,askın kordügüm olup tukenirse nefesim,bilki dünyada yalnız seni sevdim ve yalnız senin için varım herseyim....

ruhumu yerden yere vurup hasret cektiren olsanda ne sevgine beduam ne sana kinim var deryaya akar gibi bin bir dertle dolsamda seni mahsere kadar sevmeye yeminim var!!!

Tenim toprak olsada Ruhum seni sevecek İnan bu sevgim Mahşere dek sürecek Gözümü sende açtım Başkasını göremem Senden başka birine Sevgilim diyemem
Referans URL