04-02-2008, 13:03:22 PM
Trafik polisi Temel gece yarısı bir arabayı durdurmuş. Arabanın içindeki kadın sürücü, zil zurna sarhoş, pencereyi açmış :
- Buyurun,
- Ehliyetinuz lutfen.
Sarhoş kadın, elini makyaj çantasına atmış ve eline gelen aynayı Temel�e uzatmış. Temel aynayı dikkatle inceleyip sesini kibarlaştırarak :
- Özür dilerum, buyrun belgenizu. Polis oldiğunuzu söyleseydinuz, durdurmazdum.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
adamın birinin bi ineği varmış. Çok hızlı koşarmıs. Mercedes%i olan nbir adama demişki:benim inek senigeçer. O adamda:yarışalım o zaman. yarışmıslar. önce inek geçmis kesilmis sonra mercedes yanaşınca: noldu inek kesildi dilini çıkraıyo. diğer adam:yok seni geçecek te sinyal veriyo)))))
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir GS’li, bir FENERLİ ve BJK’li Arabistanda yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanırlar.... Mahkemeye çıkarılırlar... karar İDAM... itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevrilir. Ama o gün bayrama denk geldiği için Prens Hazretleri cezayı kaldırıp hepsine 20 kırbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik bulduğu içinde bi kıyak daha yapıp herkese cezasını hafifletmek için bir istek hakkı tanır...
BJK’li: "Sırtıma bir yastık bağlayın" der. 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez.
Uyanık FENERLİ bunu görünce "Sırtıma iki yastık bağlayın " der. Ama iki yastık bile 10 kırbaca dayanamaz.
Sıra GALATASARAYlıya gelince Prens Hazretleri: "Bak GALATASARAYLI sana acıdım. Süper Ligi kaçırdınız 100’üncü senenizde başarısız oldunuz,hekemlerden çektiniz. Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum"
Peki der GALATASARAYLI:"O zaman bana 40 kırbaç vurulsun". Herkes şaşkına döner.
Prens Hazretleri:"peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar...
GALATASARAYLI pis pis sırıtarak " FENERBAHÇELİYİ sırtıma bağlayın" der...
fenerbahçeli olarak bunu yayınlamak istemezdim ama komik
----------------------------------------------------------------
2 eş cinsel metro beklerken sevişmek istemişler biri demişki hadi burda sevişelim demiş öteki saçmalama rezil oluruz demiş öteki bak şimdi sigara içilmez yazısının altında sigara içicem kimsenin umurunda olmicak demiş içmiş ve kimsenin umrunda olmamış ve bunlar sevişmiler ertesi gün bi gurup arkadaş mangal yapacakken yamur başlamış yapamamışlar eve dönmek için metro beklerken biri hadi burda yapalım demiş öteki demişki
Olm Geçen Gün Biri Burda Sigara İçti Diye Adamı ..ktiler
------------------------------------------------------------------
Adamın biri yoldaki arabaları durdurak bush un kaçırıldığını 1milyar dolar vermessek bushu yakıcaklarını söylediler diyomuş adamın biri sormuş herkez ne kadar veriyo
Yaklaşık 5'er Litre
-----------------------------------------------------------------
George W. Bush şoförüyle bir kır gezisine çıkar. Arabayla giderken bir tavuğu ezerler. Meseleyi tavuğun sahibi olan çiftçiye kim anlatacak diye düşünürken Bush âlicenap bir tavırla şoförüne şöyle der:
"Bana bırak. Ben Dünya'nın en güçlü adamıyım. Çiftçi bana muhakkak anlayış gösterecektir." Bush çiftçinin evine girer ve bir dakika sonra da nefes nefese koşarak geri döner.
Göz morarmış, surat dagılmış haldedir. Şoförüne "Çabuk toz olalım burdan!" der.
Aksilik bu ya, arabayla daha 20 metre gitmeden bu defa da orada gezen bir domuzu ezerler. Bush korkulu gözlerle şoförüne bakar ve "Şimdi adama gidip söyleme sırası sende!" der.
Şoför çiftliğe gider. Bush da arabada bekler. 10 dakika, 20 dakika 30 dakika derken....Şoför bir saat sonra sarkı söyleyerek, gülerek, cepleri para dolu ve kolunda irice bir meyve sepeti ile geri gelir.
Bush şaşkın bir halde sorar: "Çiftçiye ne dedin ki bu kadar ikrama boğdu seni?" "Valla ben de anlamadım" der Şoför. "Ben ona sadece şöyle dedim:
Iyi günler. Ben George Bush'un şoförüyüm. Domuz öldü!
AGA:
Bir Gün Ağa AFrikadaki Safariye Gider.
Döndüğünde bütün köyü başında kahvahanede toplar ve anlatır.
köylü sorar: - Ağam bu sefer nereye gittin
Ağa: - Safariye
Köylü: - Orasıda Nere diye sorar?
Ağa: - Afrikada Bİr yer
Köylü: - orda Ne yapılır
Ağa: - Eline Alırsın Sİlahı Etrafdaki Bütün Hayvanları Vurmaya Çalişirsin.
Köylü: - Ağam sen Vurmuşmusen? Diye Sorar
Ağa: - Bir tane Zebra Vurmuşam'der.
Köylü: Ağam o Nedir'der köylü
Ağa: Eşşeğin Bİliymisen Onun Siyah Beyaz Olanıdır'der.
Köylü: Başka ne Vurdun ağam der.
Ağa: Zürafa Vurdum'der.
Köylü O'da nedir Ağam'Der.
Ağa: Eşşeği biliymisen. Onun bacaklarının 2 katı kafasının 4 katı büyüklüğünde der.
Köylü: Başka ağam ne vurmuşen der.
Ağa: gergedan Vurdumder.
Köylü: O'da nedir ağam
Ağa: Eşşeğin biliymisen. onun boynuz lu daha yapılı olanıdırder.
Köylü: Başka ne Vurmuşan ağam'der.
Ağa: Piton Vurdum der.
Köylü: Oda nedir ağam der.
Ağa: Eşşeği biliymisen. Eşşeğinkini biliymisen. Aha onun 4. katını vurmuşam AMA EŞŞEK YOKTUR HAAA.
---------------------------------------------------------------
Cesaret
Kara' cıların komutanı bir asker çağırmış. Asker
- "Emret komutanım" diyerek yanına gitmiş.
Komutanı yere yatmasını istemiş.
Daha sonra da bir tanka askerin üzerinden geçmesi için emir vermiş
asker kılını bile kıpırdatmadan yattığı yerde beklemiş ve malumunuz ezilmiş.
Komutan diğerlerine dönerek
-"İşte cesaret" demiş.
Havacıların komutanı bir asker çağırmış. Asker yine
- "Emret komutanım "diyerek komutanının yanına gitmiş.
Komutanı helikoptere binmesini emretmiş.
Asker helikoptere binmiş ve havalanmış daha sonra
komutanı askere aşağıya paraşütsüz atlamasını emretmiş asker de emre itaat etmiş ve atlamış.
Yereçakılmış ve can vermiş. Komutan da diğeri gibi dönerek
- "İşte cesaret " demiş.
Sıra gelmiş denizci komutana.Denizci komutan askerini çağırmış.
Asker çakı gibi hazırola geçmiş ve
-"Emret komutanım" demiş. Komutan
- Derhal denize atla ve 10 dakika yüzeye çıkma demiş.
Asker;
- "Hadi lan" demiş.. Komutan diğer komutanlara dönerek
- "İşte asıl cesaret bu " demiş
Fawori Fıkram Budur
- Buyurun,
- Ehliyetinuz lutfen.
Sarhoş kadın, elini makyaj çantasına atmış ve eline gelen aynayı Temel�e uzatmış. Temel aynayı dikkatle inceleyip sesini kibarlaştırarak :
- Özür dilerum, buyrun belgenizu. Polis oldiğunuzu söyleseydinuz, durdurmazdum.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
adamın birinin bi ineği varmış. Çok hızlı koşarmıs. Mercedes%i olan nbir adama demişki:benim inek senigeçer. O adamda:yarışalım o zaman. yarışmıslar. önce inek geçmis kesilmis sonra mercedes yanaşınca: noldu inek kesildi dilini çıkraıyo. diğer adam:yok seni geçecek te sinyal veriyo)))))
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir GS’li, bir FENERLİ ve BJK’li Arabistanda yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanırlar.... Mahkemeye çıkarılırlar... karar İDAM... itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevrilir. Ama o gün bayrama denk geldiği için Prens Hazretleri cezayı kaldırıp hepsine 20 kırbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik bulduğu içinde bi kıyak daha yapıp herkese cezasını hafifletmek için bir istek hakkı tanır...
BJK’li: "Sırtıma bir yastık bağlayın" der. 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez.
Uyanık FENERLİ bunu görünce "Sırtıma iki yastık bağlayın " der. Ama iki yastık bile 10 kırbaca dayanamaz.
Sıra GALATASARAYlıya gelince Prens Hazretleri: "Bak GALATASARAYLI sana acıdım. Süper Ligi kaçırdınız 100’üncü senenizde başarısız oldunuz,hekemlerden çektiniz. Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum"
Peki der GALATASARAYLI:"O zaman bana 40 kırbaç vurulsun". Herkes şaşkına döner.
Prens Hazretleri:"peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar...
GALATASARAYLI pis pis sırıtarak " FENERBAHÇELİYİ sırtıma bağlayın" der...
fenerbahçeli olarak bunu yayınlamak istemezdim ama komik
----------------------------------------------------------------
2 eş cinsel metro beklerken sevişmek istemişler biri demişki hadi burda sevişelim demiş öteki saçmalama rezil oluruz demiş öteki bak şimdi sigara içilmez yazısının altında sigara içicem kimsenin umurunda olmicak demiş içmiş ve kimsenin umrunda olmamış ve bunlar sevişmiler ertesi gün bi gurup arkadaş mangal yapacakken yamur başlamış yapamamışlar eve dönmek için metro beklerken biri hadi burda yapalım demiş öteki demişki
Olm Geçen Gün Biri Burda Sigara İçti Diye Adamı ..ktiler
------------------------------------------------------------------
Adamın biri yoldaki arabaları durdurak bush un kaçırıldığını 1milyar dolar vermessek bushu yakıcaklarını söylediler diyomuş adamın biri sormuş herkez ne kadar veriyo
Yaklaşık 5'er Litre
George W. Bush şoförüyle bir kır gezisine çıkar. Arabayla giderken bir tavuğu ezerler. Meseleyi tavuğun sahibi olan çiftçiye kim anlatacak diye düşünürken Bush âlicenap bir tavırla şoförüne şöyle der:
"Bana bırak. Ben Dünya'nın en güçlü adamıyım. Çiftçi bana muhakkak anlayış gösterecektir." Bush çiftçinin evine girer ve bir dakika sonra da nefes nefese koşarak geri döner.
Göz morarmış, surat dagılmış haldedir. Şoförüne "Çabuk toz olalım burdan!" der.
Aksilik bu ya, arabayla daha 20 metre gitmeden bu defa da orada gezen bir domuzu ezerler. Bush korkulu gözlerle şoförüne bakar ve "Şimdi adama gidip söyleme sırası sende!" der.
Şoför çiftliğe gider. Bush da arabada bekler. 10 dakika, 20 dakika 30 dakika derken....Şoför bir saat sonra sarkı söyleyerek, gülerek, cepleri para dolu ve kolunda irice bir meyve sepeti ile geri gelir.
Bush şaşkın bir halde sorar: "Çiftçiye ne dedin ki bu kadar ikrama boğdu seni?" "Valla ben de anlamadım" der Şoför. "Ben ona sadece şöyle dedim:
Iyi günler. Ben George Bush'un şoförüyüm. Domuz öldü!
AGA:
Bir Gün Ağa AFrikadaki Safariye Gider.
Döndüğünde bütün köyü başında kahvahanede toplar ve anlatır.
köylü sorar: - Ağam bu sefer nereye gittin
Ağa: - Safariye
Köylü: - Orasıda Nere diye sorar?
Ağa: - Afrikada Bİr yer
Köylü: - orda Ne yapılır
Ağa: - Eline Alırsın Sİlahı Etrafdaki Bütün Hayvanları Vurmaya Çalişirsin.
Köylü: - Ağam sen Vurmuşmusen? Diye Sorar
Ağa: - Bir tane Zebra Vurmuşam'der.
Köylü: Ağam o Nedir'der köylü
Ağa: Eşşeğin Bİliymisen Onun Siyah Beyaz Olanıdır'der.
Köylü: Başka ne Vurdun ağam der.
Ağa: Zürafa Vurdum'der.
Köylü O'da nedir Ağam'Der.
Ağa: Eşşeği biliymisen. Onun bacaklarının 2 katı kafasının 4 katı büyüklüğünde der.
Köylü: Başka ağam ne vurmuşen der.
Ağa: gergedan Vurdumder.
Köylü: O'da nedir ağam
Ağa: Eşşeğin biliymisen. onun boynuz lu daha yapılı olanıdırder.
Köylü: Başka ne Vurmuşan ağam'der.
Ağa: Piton Vurdum der.
Köylü: Oda nedir ağam der.
Ağa: Eşşeği biliymisen. Eşşeğinkini biliymisen. Aha onun 4. katını vurmuşam AMA EŞŞEK YOKTUR HAAA.
---------------------------------------------------------------
Cesaret
Kara' cıların komutanı bir asker çağırmış. Asker
- "Emret komutanım" diyerek yanına gitmiş.
Komutanı yere yatmasını istemiş.
Daha sonra da bir tanka askerin üzerinden geçmesi için emir vermiş
asker kılını bile kıpırdatmadan yattığı yerde beklemiş ve malumunuz ezilmiş.
Komutan diğerlerine dönerek
-"İşte cesaret" demiş.
Havacıların komutanı bir asker çağırmış. Asker yine
- "Emret komutanım "diyerek komutanının yanına gitmiş.
Komutanı helikoptere binmesini emretmiş.
Asker helikoptere binmiş ve havalanmış daha sonra
komutanı askere aşağıya paraşütsüz atlamasını emretmiş asker de emre itaat etmiş ve atlamış.
Yereçakılmış ve can vermiş. Komutan da diğeri gibi dönerek
- "İşte cesaret " demiş.
Sıra gelmiş denizci komutana.Denizci komutan askerini çağırmış.
Asker çakı gibi hazırola geçmiş ve
-"Emret komutanım" demiş. Komutan
- Derhal denize atla ve 10 dakika yüzeye çıkma demiş.
Asker;
- "Hadi lan" demiş.. Komutan diğer komutanlara dönerek
- "İşte asıl cesaret bu " demiş
Fawori Fıkram Budur
hha