Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: Dolandırıcı Travian
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arakdaşlar   benim aslında  frumlara  yazı yazma k gibi Bir alışkanlığımda  yoktur Fakat   Yazma gerektiği içinde Yazıyorum  
son zamanların  online oyunlarında  olan travian  gecen yıl  tr serverını actı fakat   ilk actığında  sırf oyuncu  bulabilek için baya uraşlar  dan sonra oyuncu  kitlesini yakaladı   oyuna artık insanlar emek vermeye başlamışlardı  oyuncu kitlesine   oyun icinde  plus altın  satmaya başlamışlar fakat  iş öyle bir hal almış durumdaki artı sattıları  plus altınları  nasıl  bir an  önce  oyuncuya bititiritriz diyede   son 2  serverder  oyunculara   hiç yoktan yere   aslı astarı olmayan  daha yaşları 15 ila 25arasında olan   oyun  yöneticileri  koyarak oyunculara  ceza vererek  sırf altın kulanmalarına  teşfik ettirme  yoluna  başlamışlardır  Tabiki bununlada kalmmamışlar  oyun içinde  kendilerine ne ulaşabilecekleri ve haklarını  arayavbilecekler  telefon adre  mahkemeadresi faln vermişler  ama işin  can alıcı  kısmı ne öyle  kayıtlı bir telefon nede   öyle bir adre   nede öyle bir mahkeme var  adamlar  resmen  insanlara Başt  kendilerini  güvenilirliğini gaaranytiliyorlar  gibi  gösterip   daha sonra  insanların  paralarını nasıl ceplerinden  alırız hesapları yapıyorlar  

eğer oynayan arakdaşlar varsa   sizlere tavsiyem  kesinlikle  plusaltın kullanmayın   kulanırsanızda emin olunki aldığınız altında  daha fazlasını  oyun  yöneticileri sizlere  ceza verere  zarar verecekelrdir... keza onların bu  ülkeye 154 milyar vergi  borçları var  ve vergi borcunuu sahibiolan kişii kayıtlarda 120 yaşında  biri   görünüyor  .. hatta bu işe  mudahale edebilecek bir arkadaşta  varsa  pls   bunlara bir  udur desin

Ben bunları yaşamış ve 3 aydır   1 tane yetkili  bullamadığımız gibi  Resmi  olan hiç bir adresleri dahi yok  verilenlerin hepsi  paravan  bir  şrketen ibaret
iyiki üye değildimhalay
Referans URL