Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: sınırsız rapıd share download
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Evet Arkadaşlar bildiğimiz gibi Rapidshare bilinen bi site. ama Download bazen sorun oluyor Mesela 100 mb lık bi dosya indirdiğinizde başka bi dosya indirmek için sizden 90 dakka gibi bi uzun süre istiyor . Bu program sayesinde bir seferde birden fazla dosya indirebiliyorsunuz ve beklemek falanda yok. Sadece resimde gösterilen talimatları yapmanız yeterli.
Programı burdan indirebilirisiniz

Kayit Olmadan Linki Göremezsiniz.. Linki Görebilmek Için Lütfen Kayit Olun..

Önce Portekizce olan Dili Ingilizce yapalımki daha iyi anlayalım..

Bi Seferde sanırım 4 download edebiliyoruz yani aynı anda 4 download edebiliyoruz program üzerinden normalde rapidden bişey download ettikten sonra baya bi beklememiz gerekiyordu ama artık buna son.
ayrıca istediğiniz zaman durdurup başlatabilirsiniz.
Hayırlı Downloadlar

program sınırlı kullanım olabilir
linki kontrol edersen sevinirim.şimdiden saol
süpper!!!saoll.
link salam?
Geçen denemiştin rapidown dan 3 part aynı anda indirmeyi, dosyaları bozuk indirdi. tek tek denedim oldu, yani bi işe yaramıyo...
Emeğe saygı yinede
saol bende prgram1 verdikten sonra denedim bozuk bile indiremedimHappy
PROGRAMI İNDİRDİM KULLANIYORUM SONUCUNU BAKALIM YORUMUN DEVAMI GELECEK
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Bence Çok Kullanışlı Değil.. Modemin Adaptor Fİşini Çekip Takın 10 sn sonra yine nete baglandıgınızda artık indirebilirsiniz rapidshareden.. Uyarı verince tekrar aynısını yapın..
bozukkk
Arkadaşlar benden size bi tavsiye bu tarz programlar çoğu zaman işe yaramazlar.O yüzden En kestirmesini yapın ve premium alınhalay
Sayfa: 1 2
Referans URL