Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: KEL ŞARKICI BAYAN SMİTH
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Oyun Adı : Kel Şarkıcı / Bayan Smith

BAYAN SMITH

O, saat dokuz olmuş. Çorba içtik, balık yedik, domuz yağlı patates, İngiliz salatası yedik. Çocuklar İngiliz suyu içtiler. İyi yedik, bu akşam. Çünkü biz Londra civarında oturuyoruz, adımız da Smith. (Bay Smith okumasını sürdürürken dilini şaklatır.) Patates, domuz yağında çok iyi olur, salatanın yağı da tam kıvamındaydı. Köşedeki bakkalın yağı karşıdaki bakkalın yağından çok daha iyi, yokuşun altındaki bakkalın yağından bile daha iyi. Ama ötekilerin yağları kötü demek de istemiyorum doğrusu, (Bay Smith okumasını sürdürürken dilini şaklatır.) Ama, en iyi yağ her zaman köşedeki bakkalın yağıdır... (Bay Smith okumasını sürdürürken dilini şaklatır.) Mary patatesleri iyi pişirmişti, bu defa. Geçen sefer iyi pişirmemişti. İyi pişmemiş olursa sevmem. (Bay Smith okumasını sürdürürken dilini şaklatır.) Balık tazeydi. Neredeyse parmaklarımı yiyordum. İki kez aldım. Yok, üç kez. Ondan sonra da tuvalete gitmek zorunda kaldım. Sen de üç kez aldın. Yalnız üçüncü kez ilk iki kez aldığından daha az aldın, bense çok daha fazla aldım. Ben senden daha çok yedim bu akşam. Nasıl oluyor? Her zaman sen daha çok yersin. İştahına diyecek yoktur. (Bay Smith dilini şaklatır.) Ama çorba galiba biraz fazla tuzlu olmuştu. Senden daha tuzluydu. Hah, hah, hah. Pırasası boldu, ancak soğanı azdı. Keşke Mary'ye içine biraz da anason koymasını söyleseydim. Gelecek sefere söylerim.(Bay Smith okumasını sürdürürken dilini şaklatır.) Küçük oğlumuzun canı bira içmek istedi; sana benziyor, büyüdüğünde çatlayıncaya kadar içecek. Şişeye nasıl baktığını gördün mü yemekte? Ama ben bardağına sürahiden su koydum. Susamıştı, içti. Helene bana benziyor; iyi bir ev kadını, tutumlu, piyano çalıyor. Hiç İngiliz birası içmek istemez. Yalnız süt içip lapa yer, küçük kızımız gibi. O daha iki yaşımda. Ad Peggy. Ayvalı ve fasulyeli bir harikaydı. Turtayla birlikte birer kadeh Avustralya Bourgogne şarabı içsek fena olmazdı, ama çocuklara açgözlülük örneği olmayalım diye şişeyi sofraya getirmedim. Onlara yaşamda azla yetinmeyi ve ölçülü olmayı öğretmemiz gerek. (Bay Smith okumasını sürdürürken dilini şaklatır.) Bayan Parker, Popesco Rosenfeld adında, İstanbul'dan yeni gelmiş Romanyalı bir bakkal tanıyormuş. Yoğurt yapmada üzerine yokmuş. Edirne'deki Yoğurtçuluk Okulu'ndan diplomalıymış. Yarın gidip ondan koca bir tencere folklorik Romen yoğurdu alacağım. Böyle şeyler pek bulunmuyor buralarda, Londra civarında. (Bay Smith okumasını sürdürürken dilini şaklatır.) Yoğurt mideye, böbreklere, apandisite ve kutsamaya çok iyi gelir. Komşumuz Johnlar'ın çocuklarını tedavi eden Doktor Mackenzie King öyle diyor. İyi bir doktor. Ona güvenilebilir. Kendi üzerinde denemediği hiçbir ilaç vermez hastalarına. Parker'ı ameliyat etmeden önce hasta olmadığı halde önden kendisi karaciğerinden ameliyat oldu.
Referans URL