Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: Yüksek Matematik Fare Sorusu
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Su soruyu nasıl çözebiliriz? Bir farenin karşısında 3 oda var. Odaların birinde peynir var tabi amacımız peyniri bulmak. Farenin 1. odaya girip tüm odayı arayıp çıkması 2dk. 2.odaya girip arayıp peyniri yiyip çıkması 3dk. 3.odaya girip arayıp çıkması 4dk. sürüyor. Sorun farenin bir odadan çıktıktan sonra çıktığı odayı unutması,bu nedenle fare peyniri sonsuza kadar bulamayabilir. Farenin peyniri ortalama ne kadar sürede bulabileceğini bulunuz. Çözmeyi deneyecek arkadaşalra başarılar.
Güzel bi soruhalay
soruda peynirin 2. odada oldugu anlasılıyo duzeltırmısınzHappy
bence %11 ihtimalle 8 dakkada bulur.:P
madem unutuyo hiç bulamazz halayhalay
2 Dakika sürer bence çünkü fare tüm odalara 1 2 3 diye bakıyor ve 1. odayı arayıp çıkması 2 dk sürüyor farenin peyniri yemesi değil bulması gerekiyosa sonuç bu tabi fare uyanıklık edip oalara 3 ten başlamassa =)
2 Dakika sürer bence çünkü fare tüm odalara 1 2 3 diye bakıyor ve 1. odayı arayıp çıkması 2 dk sürüyor farenin peyniri yemesi değil bulması gerekiyosa sonuç bu tabi fare uyanıklık edip oalara 3 ten başlamassa =)
o peynir küflenmiştir artık, baksana soru 7.ayda sorulmuş. farenin de sonuçta bir ağız tadı var değil mi? bence yemez o peyniri küflü küflü...
Cop Cop Cop
super super super
ortalama 3 dakka çünkü ben farenin yerinde olsaydım geldiğim yola pisler veya tükürüp bulurdum
Referans URL