Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: FBI adaylarına sorulan son soru
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar bu bir dönem Amerika'da FBI sorusu imiş. Tüm sınavlardan geçtikten sonra sorulan son soru bu: İki genç kız var. Aynı evde yaşıyorlar. Kızlardan biri diğerine diyor ki: "Ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya gideceğim, haberin olsun. Sen keyfine bak." Tamam diyor diğer kız. Gece arkadaşının dışarı çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine, "bu gece arkadaşımın yatağında yatayım" diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor. Derken aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri dönüyor ve gidip KENDİ YATAĞINA yatıyor. Uzanıyor ve öylece yatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor. Arabanın farları, kızın yattağının arkasından, pencereden yansıyarak duvardaki saate yansıyor. Kız o farların saate yansıması ardından korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor.

Buradaki soru şu. Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Eve sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma ihitiyacı hissediyor?

Cevapları bekliyorum
Saat Yassı Ve ışığı doğrudan yatağın altına iletiyor yada saatin camından yatağın altı görünüyor ayna gibi yada SAAT 06.30 Yani iki kolda aşağıya bakıyor ?)
nedir abi bu ki.... bulamadım..... tek aklıma gelen kız öldürdü...
Belki normalde pencereden vuran ışık saate gitmiyodur o anda saate ışık vurduğu için yatakta bi farklılık görpü yatağın altına bakmıştır ..???  ya da onun gibi bişiy çok acaip bi soru
cevabı ne peki? Soruyu soran arkadaşa soralım
şunun cevabını ver artık
çünkü ışığın saate vurmasının bir önemi yok ve ayrıca ışık odaya girince duvardaki kanı görür  ve ayrıca saattede kan vardır ve yatağın altından gelen kanı görmüş
arkadaslar ben yeniyim ama kesin kizin yataginin altinda o saat vardi ve saati gorunce yataginin altindan saatin alinip kizin orda  oldugunu fark edio herhalde
babacan yenisin ama iisin . bence de bu cevap. bu cevaptan daha mantıklı cevap diye bişe olmaz zaten. sonuçta sadece mantıklı bi cavap daha olur. tebrik ederim seni eğer yanlışsa bile.
bence araba eve girmiş kızı ezmiş diğeri kurtulmuş ... .halay
Referans URL