Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: Dedektif Olabilirmisiniz?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bayan x, erkek kardeşi, kocası, oğlu ve kızı bir cinayete karışırlar. Bu beş kişiden biri içlerinden birini öldürmüştür. Sadece bu beş kişiye ait olan bilgiler:

*Bir erkek ve bir kadın cinayet sırasında mutfakta yemek yemişlerdir.
*Öldüren ve öldürülen cinayet sırasında deniz kenarında yalnızdır.
*Çocuklardan biri cinayet sırasında tek başına yatak odasındadır.
*Bayan x ve kocası cinayet sırasında birlikte değildirler.
*Öldürülenin ikizi suçsuzdur.
*Öldüren, öldürülenden daha gençtir.

Bu beş kişi içinde kim kimi öldürmüştür?
Evet Bu İkizi Suçsuzdur Ne Oluyor ?
Bayan X kocasını Öldürmüştürrrr
ula bi insan açıklar başta halay dan diye şu şunu öldürmüştür yazmış ;)
bu sorunun iki cevabı var birinicisi;baba ile bayan x'in  erkek kardeşi mutfakta,kız ile bayan x deniz kenarında,oğlanda odasında...
aynı şekilde kız ile oğlan yer değiştirebilir...
yani bayan x oğlu yada kızı tarafından öldürülmüştür.kocasının ve kardeşinin cinayetle ilgisi yoktur.cinayeti kimin işlediğini parmak izi taramasından sonra bulabiliriz falan filan Happy))))))
Cinayeti Bayan X işlemiştir ve Kocasını Öldürmüştür.. Cevap Bu Arkadaşlar Happy
Seninkini Okumamışlar Kanka Bi Daha Belirtim Dedim Happy
Cevap Bencede Saçma Soran Eleman Düzgün Cvp Ver Happy

aritasnet Yazılan:
yaws ne kadar saçma cevaplar bunlar... biraz mantıklı düşünün... zaten dedektif olabilir misiniz diyo arkadaş... bütün ayrıntılar verilse dedektife ne hacet Happy yok kim ikizmiş, yok kardeşmiş neymiş...

Happy Haklısın valla Cop

loser_poet Yazılan:
HayırrrCopAristasnet,fazla ukalalığa, insanları cevaplarından dolayı yargılamaya hiç hakkın yok..ADAM gibi cevabını ver.gerekirse alkışlamayı da biliriz..Lütfen biraz saygı..başkasının cevabına laf sokmak sana bir şey kazandırmaz..Dikkat ediyorum Hep böyle yapıyosun..Lütfen biraz saygı ve insanlık.Hayırrr

tmm tartışmayalım arkadaşlar..

Sayfa: 1 2
Referans URL