Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: Çanakkale Geçildi mi?^^
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar çanakkale zaferini ne şartlarda ne zorluklarda kazandığımızı hepimiz ßiliyoruz ve övünüyoruz
Ama Artık Övünmeyin..

NEDEN ?

Çünkü gerek Televizyon gibi ßir ßeladan gereksede diğer basın organlarından Örnek Aldıgımız BatıLaşma..!!!
Bizim İlerki NesiLlerimiz TorunLarımız Bize Dede DeğiL grandfather diyeceK..
Bizim Türklüğümüz dururken Neden GrandFather...
Gerisini Mükemmel Bir Sunuma kALıyor!.

Fearless.rp
teşekkürler paylaşım için
böle birşey sizce olabilirmi sadece gülüyorum batılılaşma yokmu var malesef kabul ediyorum
ama abartmayın arkadaşlar

maniak Yazılan:
böle birşey sizce olabilirmi sadece gülüyorum batılılaşma yokmu var malesef kabul ediyorum
ama abartmayın arkadaşlar

arkadaşım sen kendini bilerek konuş biz türküz o slaytta gördüklerinden kaç tanesi türk örfünde var kaç tanesi ananelerimize sığıyor lütfen yorum yazarken biraz düşünerek sadece yorum yazmak için yazma o senin izlediğin slayt hazırlanırken senin düşüncelerin koyulsaydı eğer orda atatürkün değil tony blairin resmini görürdün o slaytı''BEN TÜRKÜM''
sözünü tekrar ederek bir daha izle ve birdaha düşün gerçekten TÜRKÜM deyipte tekrar aynı yorumu yapabilecek misin???

saalih Yazılan:
naber

Kardeşim burası chat alanı değil lütfen anlamlı mesajlar yaz

siz Türksünüz ya biz neyiz?gavurmu?
Türklük Atatürk'çülük konularını açıp sen daha az Türksün ben daha fazla Atatürk'çüyüm diye tartışcaksak hiç konuşmayalım.
Benim belirtmek istediğim şey;biraz abartılmış gibi geldi slayt öyle şeylerin olması benimde hoşuma gitmiyor ama oldugu zamanda Çanakkale geçildi demek olmaz.Biraz mantıklı düşünün lütfen.....
Referans URL