Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: en güzel duvar yazıları
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
-müşteri bakteri: bardaki herkese benden bi içki -geri kalanlar: Alllaaah bölünün...
--------------------------------------------------------------------------------
bakteri: -kız neriman, hişşt kııs, bölünsene fantezi yapalım, ha? _
--------------------------------------------------------------------------------
- sen varsın ve hep olacaksın! - yazık, bir malsın ve hep öyle kalacaksın..  
- birbirimizin kalbini kırdık, yeniden bir araya gelip o kırık kalpleri onaralım! - benimkinin kaskosu vardı
- "mesaj attığınız kişinin ilgi alanı dışındasınız, lütfen daha sonra -tekrar denemeyiniz... naş naşınız
Senden çocuğum olsun istiyorum hüsam_! "paket mi olsun yoksa burda yersin"
Düş peşindeysen düş peşimden  
Gaydırı guppaqa gittim birazdan gelicem
ruhun yosmaysa bedenin naapsın*-* --------------------------------------------------------------------------------
7 kere düşersen 2 kere kalkacaksın*-*  
Alem artist olmuş ortalıkta geziyor; yönetmen benim haberleri yok
Kesinlikle evlen ! Karın iyiyse mutlu, kötü ise Filozof olursun. Sokrates saskin
Herkesin kendine has özel günler için veya gerektiği zaman gerektiği yerde kullanabilecek sözleri vardır.. --------------------------------------------------------------------------------
Maliyeden yeni bi vergi daha ''duvar yazisi vergisi''
Yeni yil iptal edildi. Çünkü eskisini buldular!.. --------------------------------------------------------------------------------
Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur. halay
Senden çocuğum olsun istiyorum hüsam_! "paket mi olsun yoksa burda yersin  ( koptum ) hahahahahahha
Referans URL