Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: DUVAR YAZILARI 4
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Lütfen pisuara izmarit atmayın! Biz sizin kül tablanıza işiyoz mu..?
--------------------------------------------------------------------------------
Kız o kadar kekemeydi ki "ben senin bildiğin kızlardan değilim" diyene kadar bildiğimiz kızlardan oldu... --------------------------------------------------------------------------------
Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir... Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi! --------------------------------------------------------------------------------
İthal kotlar kapış kapış, ne jeans milletiz yahu. --------------------------------------------------------------------------------
İşi olmayan giremez çünkü içerde yeterince işsiz var...
--------------------------------------------------------------------------------
İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur... --------------------------------------------------------------------------------
Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !
Gül'ü seven abisine katlanır. --------------------------------------------------------------------------------
Eskiden kibirliydim... Şimdi tamamen kusursuzum.
Çok yaratıcıyımdır... Acayip sorun yaratırım!  
Çok yaratıcıyımdır... Acayip sorun yaratırım!
Çevreci kızlarla çıkmayın... Beklete beklete sizi ağaç ederler  
Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş...
Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor...
Bildiğim tek şaşmaz kural bütün kuralların şaştığıdır!
♥ Benzinlikte sigara içmeyiniz. Hayatınız ucuz olabilir ama benzin pahalı... --------------------------------------------------------------------------------
Bende şeytan tüyü yok, epilasyonla aldırdım. --------------------------------------------------------------------------------
Başına gelenlerin daha korkuncu da olabilirdi . Mesela benim başıma gelebilirdi.
Başarılı adam karısının harcayabileceğinden fazla para kazanandır. Başarılı kadın ise böyle bir adam bulandır.
Anasına bak, babasından dayak ye...
saol
Referans URL