Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: bu soru biraz kafa uğraştırır
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bir kralın toplam 10000 askeri varmış kral bir gün sarayı gezerken karısının kendini bir askerle aldattığını duymuş ve hemen emir vermiş .emir şöyleymiş kral tüm asskerleri sıraya dizecekmiş ve tek numaralı sırada olanlar ölecekmiş ölen asker yerine yanındaki tek numara olacakmış ve oda ölecekmiş( örnek 1 numara ölünce yerine 2 numaralı asker başa geçeçekmiş ve o 1 numara olcak o da ölecekmiş.)sona ise sadece bir asker kalacakmış. bunu duyan kraliçe sevdiği askeri hangi sıraya koysun ki sevgilisi kurtulsun. soru saçma ama güzel. daha önce yollandımı bilmiyom
9998. ölen 9997 nin yerine gecicek,ölcek.
9999. ztn ölcek.. 10000. sona kalcak. 9999.'nun yerine gecmezse sona kalan o iste Happy
o mu ?
olmadı... o da 1. sıraya geliyor...
yaw kardeşim bune iş ben kadının yerinde olsam askerlikten alırdım aldattıgı herifi yardımcısı yapardım halayhalay kurtulurdu
Bu Sorunun Karpuzlu cinsini ben lisede sınıfımı temsil etmek üzere girdiğim matematik yarışmasında sormuşlardı.. ( Ne zor çözmüştüm ama (: ) Bu Sorunun Cevabına Gelince Universite Matematik Hocam Köreltti Beni Yorum Bile Yürütemiyorum Buu
arkadaşlar zor soru deil aslında söyle yapmak laızm 10 000 kadar sayıları yazıp sırasıyla teke düşenleri çıkarrttın olay çözülsünHappy)ama uğraşlı uğraşamam ama söyle birşey var eğer kraliçe bu sorunu çözüp o sıraya yerleştirirse askeri bu sefer kralda armut toplamıo oda kraliçenin bu şekilde düşüneceğini düşünürse ozaman o tek askeri anında bulur soruyu çözüp böylece hak yerini bulur geri kalan 9999 asker kurtulmuş olur dimeHappy))
8192
arkadaşlar bu sorunun cevabı 8192...çünçü askerlerin yarısı ölecek bu adamın sırası4096 olacak sonra yarısı ölecek adamın numarası 2048 olacak böyle devam edildiğinde adamın numarası hep çift sayı olur..en sonunda 2 kişi kalır adamın numarası ise 2 olur böylece kurtulur....ama kral, karısından daha zeki ise vay adamın haline
bek aanlamadım?Hayırrr
Referans URL