Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: Biri Bana Yardım Etsin..!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Filmin bütün partlarını indirdim ama rar dan bir türlü çıkartamadım acaba yanlış dosyamı çıkartıyorum.rardan çıkarmayı adım adım anlatırmısınız?
birde partın biri dosya bozuk diyo tekrar indirmem şartmı?
Filmin Tüm Dosyalarını İndirdiysen Eğer 1.parçasının üzerine sağ tuş yap ve klasöre çıkart a tıkla.. O işlemi yapıp masaüstüne film dosyasını cıkarır.. Eğer Tüm parçaları indirmezsen yani 10 parça ise sende 9 parça varsa rar dan cıkaramazsın dosyayı o son parçayıda bulman gerekli.. Hangi dosyaya bozuk diyor?
3. ve 8. Partta Sorun Varsa Zaten Cıkarırken Hata Vermesi Lazım Hiç Çıkarmaması Lazım Yani.. Hangi Filmi İndirdiğini Söylermisin Kontrol Edeyim?
cevapsız arama  diye bir korku filmi.
Eğer Bizim Siteden indirdiysen buraya indirdiğin konunun url sini koyarmısın? ben parçaları kontrol edicem..
Rica ederim.. Sana tavsiyem çok parçalı şeyleri indirme.. bir tanesinden sorun olsun açamazsın ..
kardeş tüm partları indirdn mi?
indirdigin linki veririmisin bakalım.. Arkadaşlar şifresini bulamadıgınız şeylerin indirdiginiz " url " sinin son 10 harfini fln google a yazın.. ( Örn : http://forumkraliyiz.biz/tkdown/ronaldin...imleri.rar ) " tkdown/ronaldinho_resimleri.rar " diye google da aratırsanız , dosyanın başka eklendigi yerler varsa oraları gösterir ve mutlaka birinde şifreyi eklemişlerdir.. Ordaki şifre sayesinde .rar dan cıkarabilirsiniz.. Sen yinede indirdigin linki ver yapamazsan bakayım ben..
Hala bulamadıysan şifreyi ekledm indirdigin konuya..
mutlaka Buu
Sayfa: 1 2
Referans URL