18-06-2007, 16:45:01 PM
Bilmeyen arkadaşlarımızdan oldukça fazla pm alıyorum bu konuyla ilgili bu yüzden kısaca acıklamayı uygun gördüm gerekli görülürse kilitlenebilir
Son günlerde artan
Şifre nedir ? şifre hatası alıyorum gibi sorunları aşağıdaki adımları takip ederek
nerede eksik var, nerede yanlış var tespit edebiliriz..
filmler yayınlanmadan önce kontrol edilmektedir ve yanlış olma ihtimali yoktur.
bu yüzden lütfen şifre yanlış veya şifre ne gibi sorular sormayınız ..
* ilk olarak şifrenin doğru yazıldığından emin olun büyük küçük harfe dikkat edin
* şifreyi kopyala yapıştır yapmayın
* herhangi bir download manager programı kullanmayın , internet explorer ile indirin
* şifre hatası verdiği zaman, verdiği hatayı dikkatlice okuyun download sırasında oluşan voltaj düşüklükleri bile dosyanın rar dan cıkartılmasına engel olabilir
Çünkü bizler rar ı hazırladıktan sonra dosya sorunsuz cıkıyor mu? die zaten kontrol ediyoruz
Gerekirse hata aldığınız partı tekrar indirin olabilicek tek hata caps lock un acık kalmış olması olabilir
o zaman iso1980 yerine İSO1980 i deneyin kolay gelsin
Son günlerde artan
Şifre nedir ? şifre hatası alıyorum gibi sorunları aşağıdaki adımları takip ederek
nerede eksik var, nerede yanlış var tespit edebiliriz..
filmler yayınlanmadan önce kontrol edilmektedir ve yanlış olma ihtimali yoktur.
bu yüzden lütfen şifre yanlış veya şifre ne gibi sorular sormayınız ..
* ilk olarak şifrenin doğru yazıldığından emin olun büyük küçük harfe dikkat edin
* şifreyi kopyala yapıştır yapmayın
* herhangi bir download manager programı kullanmayın , internet explorer ile indirin
* şifre hatası verdiği zaman, verdiği hatayı dikkatlice okuyun download sırasında oluşan voltaj düşüklükleri bile dosyanın rar dan cıkartılmasına engel olabilir
Çünkü bizler rar ı hazırladıktan sonra dosya sorunsuz cıkıyor mu? die zaten kontrol ediyoruz
Gerekirse hata aldığınız partı tekrar indirin olabilicek tek hata caps lock un acık kalmış olması olabilir
o zaman iso1980 yerine İSO1980 i deneyin kolay gelsin