Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: Hizmetinizdeyizzzz + Güzin Abla Köşesi [Ters oldu Ama neyse]
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
selm arkadaşlar. ben Hellblazer ve saz arkadaşım quale siz kalbi kırık we biçare arkdaşlara yardım için buradayızhalay erdi sorunu olan buraya yazabilir;)
Kelin Kendi ilacı olsa başına sürermiş hesabı halay
nie olm neyimiz war ? bugün caddede resmen parça parça oldum halaymor t-shirt ü giydiydim ondanmı acephalayhalay Şaka bi yana arkadaşlar elimizden geleni yapacağımızdn şüpheniz olmaya...
bende ii olduğu konusunda hemfikirimhalay e ozaman paylaşım we katılım üst sewiyede olsun arkadaşlarhalay
Yürü Be Memo Kim Tutar Seni Happy
kimse tutamaz olmhalay hadi bu forumuda silseneHappy hadihalayhalayhalay
höyt ne güzin ablasıhalay şimdi cnm arkadaşım, sen bu kıza açıldığında alacağın cevap"gözden ırak olan gönüldende ırak olur" yada "sen orada ben burada olmazki" olacakdır(tecrübe ile sabittirhalay) onun için bence nabzını bi yokla şöle bi ağzını ara. yazın görüşme ihtimaliniz warmı yokmu onu bi araştır. eğer görüşüyosanız sorun yok. ona görüştüğünde sewdiğini sölersein oda eminim seni geri çewirmeyecekdir ki eğer kızda kötü bi izlenim bırakdıysan bilemem tabii ama olumsuz cewap alacağını sanmam. yardım edebildiysem ne mutlu banahalay
yani ayrıntıları yazsan belki daha fazla yardımcı olabilirdim ama işte nese idare et artıkhalay
Kızdan Biraz Elektrik Aldıysan Durdugun Kabahat.. Zaman Akıp Geçiyor Oguz Elini Çabuk Tutan Kazanır Happy
olm kız almanyadaymış almanyayamı gitsin gaz werme çocuğa sendehalay
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL