Ormanlarin krali aslan senelik izine cikacakti. Yerine bir vekil ariyordu. Sonunda hizli ve cevik oldugu icin tavsani secti. Tavsani cagirdi,
"Ben senelik izine cikiyorum, yoklugumda kralliga sen vekalet edeceksin" dedi.
Ve orman sakinlerine bunu duyurmak icin bir toplanti yaparak izine ayrildi. Ertesi gun tavsan havali havali ormani teftise cikti. Biraz ileride tilkiyi egilmis dereden su icerken gordu.
Sessizce yaklasip arkasina bir parmak atti. Tilki ofke ile donup kufur edecekti ki
avsani gorup sustu. Tavsan yoluna devam etti.
Bir sure sonra sirtlani bir lesi yemeye hazirlanirken gordu. Arkasindan sessizce yaklasarak parmak atti. Sirtlan "anani si..." diyerek dondu, tavsani gorunce sustu.
Tavsan yoluna devam etti. Biraz ileride disisi ile sekse hazir fili
gordu. Usulca yaklasti zipladi, file bir parmak atti. Fil "agzina si..."
diyerek dondu, tam bu densizi ezmek uzere iken tavsani gordu ve vazgecti.
Tavsan yoluna devam etti. Az ileride ayiyi agactaki armutlara uzanirken
gordu. Sessizce yaklasti, ayiya da bir parmak atti.
Ayi "anani avradini ..." diyerek geriye dondu. Tavsani once bir guzel becerdi sonra da agziniburnunu kirdi. Tavsan perisan bir halde oradan uzaklasirken soylendi
A...NA KODUGUMUN AYISI, HiCBiR TOPLANTIYA KATILMAZ Ki ZATEN !!!..
Dişi Tilki sabah erkenden yavrularını ininde bırakıp avlanmaya gitmiş.Tilki inden çıktıktan sonra Tavşan hemen ine girip , Tilkinin yavrularına
"şijin ananızı fi..cem" demiş.
Yavrular bir o tarafa bir bu tarafa kaçışmışlar.Tavşanda inden çıkmış gitmiş
2.Gün yine aynı şey olmuş derken 3.gün ,4.gün her sabah aynı şey oluyormuş.
yavrular en sonunda annelerine
"anne her sabah sen gittikten sonra uzun kulaklı,dişlek bir yaratık gelip, seni ..keceğini söylüyor demişler.
Ertesi gün Tilki yine ininden çıkmış ,köşede bir yere saklanmış.Tavşan her sabahki gibi Tilkinin gittiğini düşünüp dalmış içeriye tam "şijin ananızı fi.." derken Tilki girmiş içeriye.Tavşan Tilkiyi görünce başlamış kaçmaya.Tavşan önde Tilki arkada ormanda kovalamaca başlamış.Tavşan boş bir ağaç kütüğünden girmiş diğer taraftan çıkmış.Tilkide peşinden.Ama kütük tilkiye küçük gelmiş ve başı içeri girdikten sonra poposu dışarda kalmış ve sıkışmış.Bunun üzerine tavşan geri dönüp Tilkinin G..tüne bakarak, Dişlek dişlek
"Aşlında janım hiş şekmiyo ama şocuklara söz verdim"
üç tane damat balayında aynı oteldeler.gerdek gecesi lobide tanısırlar.
en genc olan 20 li yaşlarda ortanca 30 lu ve digeride 70 lik bi dede.
aralarında konusurken bu gece en fazla kac kere yapacıklarına dair bi laf cıkar.
ve sonra odalarına giderken herkes gece kac kere yaparsa sabah lobiye geldiginde o kadar gunaydın diyecek diye söz keserler....sabah olur en genc olan lobiye girer daha kimseler yok... genede 6 kere günaydın der....sonra ortanca olan girer 4 kere günaydın gunaydın der.birazdan da ihtiyar dede gelir ve şöyle der.SELAMUN ALEYKÜM GENÇLER..
KARLI İŞ
Adam arkadasinin latex-kauçuk ürünler yapan fabrikasini geziyordu...
Bir ara bir otomatik makinanin basina geldi ve makinadan su seslerin geldigini duydu ;
- Pisssst ....PAT !.....pissst ..PAT !.....pissst....PAT !..........
Merak edip sordu bu makinanin ne yaptigini ve neden bu seslerin geldigini..
Arkadasi cevapladi :
- Bu makina biberon emzigi yapiyor...pisst sesi kaliba gelen latexin sisirilip emzik formu aldigini , pat seside ucuna açilan deligin sesini belirtir...
Geziye devam edip baska bir makinanin basina geldiler. Bu makinadan da benzeri sesler geliyordu ama siralamalari farkliydi ;
- Pisssst...Pisssst...Pissssst....Pisssst ...PAT !.....
Adam gene meraklanip sordu ;
- Peki bu ne makinasi ?
- Bu bir preservatif makinasidir..
- Ama neden 4 Pisst tan sonra 1 PAT sesi geliyor...
Arkadasi yanitladi ;
- Her 4 preservatiften sonra 1 tanesinin ucunu deliyoruz da ondan..
Adam saskinlikla ve biraz da kizarak sordu..
- Ama neden..? Bu yaptiginiz hiç hos degil..
Arkadasi cevap verdi..
- Öyle ama..o zaman da emzik isi fazla para getirmiyor...!!
Bir gün Haydar isimli bir adam kız arkadaşıyla buluşmak için restorana gitmiş oturup kızı beklemeye başlamış bi bakmış ki 2-3 masa ileride Kadir İnanır gitmiş yanına
-Kadir ağabey bir imza alabilir miyim? demiş
Kadir İnanır:
-Tabi. demiş vermiş imzayı adam gitmiş oturmuş yerine bi kaç dakika geçmiş Haydar kalkmış yerinde
-Kadir ağabey birazdan kız arkadaşım gelecek geçerken bir selam verirmisin ya karizma olur. demiş
Kadir İnanır:
-Tamam olur.demiş
ardından adam dayanamamış kalkmış yerinden yine
-Kadir ağabey be yanımızdan geçerken selam verip iki muhabbet edermisin ya çok sağlam karizma yaparız demiş
Kadir İnanır:
-iyi tamam hadi geç otur yerine ben giderken uğrarım sizin masaya demiş.
Adamın kız arkadaşı gelmiş oturmuşlar muhabbet ederken Kadir İnanır gelmiş
-Haydar naber abi? demiş
Haydar:
-Kadir bi siktir git ya....
Adamın biri bir bankaya girmiş ve bankadaki görevli kadına ".mına kodumun bankanızda boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş.
Kadın bir anda böyle bir laf beklemediği için şaşırmış ve afallamış...
- "Afedersiniz anlayamadım, tekrar eder misiniz?" demiş.
Bunun üzerine adam ".mına kodumun bankanızda boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş tekrar, kadın çok bozulmuş ve:
- "Aman beyfendi sözlerinize dikkat edin lütfen ve lütfen ne istediğinizi kibarca söyleyin" demiş. Neyse adamda hiçbir değişme yok, aynı lafı tekrar tekrar söylemiş.
En sonunda bankodaki kadın dayanamamış ve "ben sizi müdürümün yanına götüreyim, derdinizi ona anlatın" demiş.
Müdürün yanına gitmişler adam gene aynı şekilde müdüre isteğini iletmiş. Müdür:
- "Beyfendi elemanım son derece haklı, bu şekilde konuşursanız korkarım size yardımcı olamayacağım, lütfen bu şekilde konuşmanızın nedenini anlatır mısınız?" demiş.
Bunun üzerine adam "azına sıçtımın sayısal lotosunda en büyük ikramiye bana çıktı ve bunu .mına kodumun bankanızda boktan bir hesap açtırarak değerlendirmek istiyorum"demiş...
Bu lafı duyan müdür eliyle bankodaki bayanı işaret ederek:
- "VE BU O.OSPU SİZE YARDIMCI OLMUYOR HAA...?"