Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: Barış Akarsu FanClub
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar Barış Akarsu yu sewen herkesin katkısını bekliyorum.Barış Akarsu nun bütün paylaşımlarını burada yapabilirsiniz..Barış Akarsu için içinizden ne geliyorsa burada bizimle paylaşın..

Dualarımız Seninle.....

Arkadaşlar çok üzgünüm size bu haberi yazmaktan ama BARIŞ AKARSU yu kaybettik.
Başımız sağolsun....
arkadaşlar internet sitesinde dolaşırken buldum bu yazıyı we beni çok duygulandırdı.Hatta gözlerimin dolmasına bile neden oldu sizlerle paylaşmak istedim

Alinti Yaptığım Site

BARIŞI'mM ısLak ısLak bakıyoruz işte ardındann Sad Sad gözlerin bedeldi herşeye.. o gülüşün yok mu hani şöle candan sıcak ve samimi gülüşün eet artık yokk Sad( senii hiçbizaman unutmıycaz melek,, biliyoruz biz sen herzaman bizimlesin... yalan olsaydı keşke bu haber off kötü bi şaka ama değill işte sen artık yaşamıyosun fakat şunu bil melek kalbimiz senin çarptı ve bundan sonrada kalbimizde yaşatıcaz senii herşeyinle o gülüşünle güzel gözlerinle ellerinle herşeyinle melek herşeyinle kalbimizde yaşıycaksın.. hep bekledik umudumuzu yitirmedik.. gözler hastanenin kapısında senin çıkacağın günü bekledik sen çıkıcaktın ve bizlere el sallıycaktın SadSad off melek dünyanın kainatın en yakışıklı meleii BARIŞ'mM şimdide bizlere gökyüzünden el sallıyosun bakıyorum gökyüzüne biliyorum ordasın ama göremiyorum fakat bişeyden eminim sen beni görüyorsun bu yazdıklarımı okuyorsun ve bana o gülüşünden ve öpücüklerinden birer tutam yolluyosun aldım o gülücükleri,öpücükleri melek saklıyorum kalbimin en derinlerinde ve bigün yanına gelince sana göstericem hepsini ve diycemki burdalar bak ama öpücüklerden eksik var ihtiyacım olduğu zamanlarda birer birer kondurdum onları yanaklarıma sonra gülücüklerde eksikk onlarıda çok özlediğim zaman seni çıkardım kalbimden ve dedimki kendi kendime neriman onun gülücükleri burdave o zaten hep seninle.. seni çok seviyorum BARIŞ'mM!!!
Inanılmaz üzüldüm haberi alınca. Ben bodrumda yaşıorum. Barış bir dans konserinde yanımdan geçmişti ve ben çok heyecanlanmıştım. Kim bilebilirdiki 2 gün sonra kaza yapıcağını Sad
Allah Rahmet Eğlesin Genç Yaşta Yazık Oldu.. Sad
arkadaşlar çok üzüldüm ben de bu clubu yeni buldum geç buldum hepimizin başı sağolsunSad
hayattan nefret ediyorumSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSad
aLLah rahmet eyLesin anısına biraz resim

şarkı sözü
Kimdir O - Barış Akarsu

Herşeyi bilir
Sinsice susar
Sen yaparsın
O gelir bozar

Son günü bekler
Nefreti kusar
Kalbi bataklık
Yarını yutar

Görmezsin