Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: Msn Aşı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bu olayı bilgisayara yeni başlayan arkadaşlar dahil herkes anlasın diye çoook basit anlatacağım.Buna ben MSN ASI diyorum.Nasıl ki hasta olmadan önce ası oluyoruz bu sistemde öyle yani hacklenmeden önce yapılması lazım.Yoksa bir ise yaramaz.

Olayı anlatıyorum iyi okuyun:
Msn adresimizi ve şifremizi yazdığımız yerin altında ^Parolanızı unuttunuz mu?^yazıyor oraya tıklıyoruz.Acılan sayfada mail adresimizi ve altında yazan şifreyi yazıp ^DEVAM^ a basıyoruz. ^Kendinize bir parola sıfırlama e-posta iletisi gönderin.^seçeneğini seçiyoruz.Parola sıfırlama e-postasının kendi mail adresimize gelmesini seçiyoruz ve ^İleti gönder.^butonuna basıyoruz.Birkaç dakika sonra msn nin kendi adresinden size bir mail geliyor.Burada 2 seçenek çıkıyor.Ama biz ikisine de tıklamıyoruz.1. seçeneğin altında yazan uzunca bir internet adresi var onun tamamını seçip kopyala diyoruz word ü açıp yapıştır diyoruz ve gelen maili siliyoruz çünkü onunla isimiz kalmadı.Bu kopyala dediğimiz şey çok önemli çünkü bu bizim mail adresini geri almamızı sağlar.Simdi biri msn adresimizi çaldı diyelim biz bu adresi alıp internet sayfasını yazdığımız yere yapıstırırsak karsımıza acılan sayfayada bu sifre hangi msn adresininse onun adını yazarsak msn adresi tekrar bizim oluyor.Yalnız bu yapılan şey tek kullanımlıktır.Tabi ki herkes önce deneyecek ve olduktan sonra tekrar yeniden aynı işlemi yapın yoksa olmaz.şimdiden sağ olun.Verildiyse özür dilerim.teşekkürlerinizi bekliyorum.
Referans URL