Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: Ne Kadarda Zormuş!...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Ne kadarda zormuş atmak kalbimden seni ne kadarda zormuş unutmak bütün geçmişi.!
Sanki bir geçmişimiz varmış gibi ummak ve unutmak ne kadarda zormuş.!
Bilmem biliyormusun ama ben her yerde seni görürken heryerde sesini duyduğumu sanıyorken.!
Her adını duyduğumda hala garip bir sevinçle gülerken ne kadarda zormuş fırlatıp atmak seni kalbimden.!
Oysa ne garipki kalbimin en güzel köşesine yerleşmen bir saniyeden fazla sürmemişti.!
Şimdi unutmaya çalışırken seni artık kalbimin bir parçası olduğunu bilmek ne kadarda zormuş.!
Ne kadarda zormuş sen tam yanımdayken özlemek zerreni ne kadarda zormuş atabilmek kalbimden seni.!
Ben sensiz geçen hergüne lanet okurken günler geceler sen olmayınca geçmek bilmezken.!
Ben hala bir umut geçmişten bir yardım isterken aslında benim için hiçbir zaman olmadığını bilmek ne kadarda zormuş.!
Seni mutluluğum seni ışığım seni nedenim görürken sen birden bire karanlık dünyama güneş gibi doğmuşken.!
Sen tam ben düşlerken elini uzatmışken ne kadarda zormuş o karanlığa gömülmek yeniden.!
Ne kadarda zormuş beni o çıkardığın kuyuya itmen yeniden ne kadarda zormuş aramak güneşi gecenin çöktüğünü bilmeden.!
Ne kadar zormuş seni hep sevmek başkasıyla birlikteyken ne kadarda zormuş oyunun bitiğini bilmek sonsuza kadar süreceğini dilemişken.!
Biliyormusun senin başkasına ait olduğunu bilmek ne kadarda zor biliyormusun seni hala bu kadar çok severken unutmaya çalışmak ne kadarda zor.!
Bunların hepsinin olmasına benim izin verdiğimi bilmek hayatımın en güzel dakikalrını yaşadığım o günü kafamdan silmek.!
İçim kan ağlarken başkalarınıda üzmemek için gülmek ne kadarda zormuş seni sevmemem gerekirken seni sevmek.!
O sonun şu an önüme serildiğini anlamak ne kadarda zormuş sen hep yanımdayken sensiz olmak.!
Biliyormusun seni ne kadar çok sevdiğimi senin için neler feda ettiğimi biliyormusun senin için nelere katlanabileceğimi, Ve biliyorsun seni unutmanın seni sevmek kadar zor olabileceğini.!
Ama ben biliyorum senin beni hiçbir zaman sevmediğini ama ben biliyorum senin için hiçbir şey ifade etmediğimi biliyorum bütün bunlara hiç deymediğini bunları bile bile seni sevmek hala ne kadarda zormuş.!
Keşke söyleseydim sana hemen gözlerimim senden başkasını görmediğini keşke izleseydim biraz daha henüz bu kadar canımı yakmazken gözlerin.!
Keşke bilseydim bu aşkın bu kadar çok acı verebileceğini ne kadarda zormuş bir zamanlar beni öyle mutlu ederken şimdi böyle ağlatman beni.!
Uykusuz bir geceye daha ‘Merhaba’
Güneşsiz bir sabaha daha ‘Merhaba’
Sensiz bir güne daha ‘Merhaba’
Ne kadar da zormuş birden bire …
Herşeye …
Elveda …
Referans URL