Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: ALTAN DELİORMAN <<izzy>>
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
1936'da Istanbul 'da dogdu. Ilk ve orta ögrenimini ayni sehirde yapti. Haydarpasa Lisesi'ni bitirdikten sonra bir süre Ist. Ün. Hukuk Fakültesi'nde
okudu. Daha sonra Edebiyat Fakültesi'ne geçerek, bu fakültenin Tarih bölümünden mezun oldu.
Genç yasta girdigi hayatinda gazeteciligin çesitli dallarinda çalisti. Teknik sekterlik, yazi isleri müdürlügü görevlerinde bulundu. Tercüman gazetesinde
1976-1985 yillari arasinda köse yazarligi yapti.
Türk Dünyasi (1955) , Milli Isik (1967-1971), Gurbette Bayrak (1985-1987), Orkun (1998-.....) dergilerini yayinladi ve yönetti. Milli Yol (1962)
ve Bogaziçi dergilerinin (1982-1987) yayimina katkida bulundu. Bogaziçi Yayinlari'nin kuruculari arasinda yer aldi ve 1972-1987 yillari arasinda genel
müdürü oldu.
Bayrak Basim/Yayim/Tanitim müessesesini kurdu (1986). Bu kurulusta egitim ve kültür kitaplari yayinladi. Türkiye Komünizmle Mücadele Dernegi'nin kuruculari
arasinda yer aldi (1956) ve dernek lagv edilene kadar genel sekreterligi yapti, Türkçüler Dernegi'nin kurulusuna katildi (1962).
Türk Kültür Ocagi'nin kurucularindan olup genel sekreterligini yürüttü (1966) . 1.,2.,3. ve 4. Türkiye Milliyetçiler Büyük Kurultaylarinin tertip komitelerinde
görev aldi (1967-1987).
Türk Edebiyati Vakfi kurucularindandir(1978). Yine kuruculari arasinda yer aldigi Aydinlar Ocagi'nin genel müdürlügünü (1970-1975) , genel sekreterligini
( 1979-1982) , yönetim kurulu üyeligini, çesitli dönemlerde Ilim ve Istisare Kurulu üyeligini yapti.
Bir grup taninmis Türkçü ile birlikte Orkun Vakfi'ni kurdu ve ilk baskanligini üstlendi(2000).
ILESAM 'in kurucularindan olup(1986) ilk Teknik ve Bilim Kurulu üyesi, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti(1967) ve Yüksek Basin Divani üyesidir.
Yurt içinde ve yurt disinda çesitli illerde çok sayida konferans vermis ve komisyon çalismalarina katilmis, çesitli ilmi ve mesleki kongrelere raporlar
ve tebligler sunmustur.
Onlarca kitap ve yüzlerce makaleye imza atmistir.
Referans URL