Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: Arılar Ölünce Kaç Gram Gelirler?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Elimde büyük bir kavanoz var, ağzı kapalı.
İçerisinde arılar uçuşuyor (hiç birinin yüzeylerekonmadığını varsayın).
Bu şekilde tartıyorum.
Çıkan sonuç "X" i bir yere not ediyorum.
Bırakıyorum arıları o şekilde ertesi gün geliyorum havasızlıktan hepsi ölmüş kavanozun dibinde yatıyorlar.
Şimdi tekrar tartuyorum.
Sonuç daha mı büyüktür yoksa "X" midir?

Nedeni ile yanıtlarsanız soru boşuna yanıtlanmış olmaz.
X ten büyüktür. arılar uçarken agırlıgını tartamassın. ama öldükleri zaman agırlıkları olur. yerçekiminden dolayı gelen bişey
cani arıları neden kavanoza koyup deney için öldürüyon katilll halayhalayhalay

ltx Yazılan:
X ten büyüktür. arılar uçarken agırlıgını tartamassın. ama öldükleri zaman agırlıkları olur. yerçekiminden dolayı gelen bişey

katılıorum halay

tabiki X ten büyük olur. uçarken bi ağırlık yapmıcaklar nasıl olsa, yerdeyden yapcaklar :S
valla sizden de bişey kaçmıyor ha
cevap dogru açıklamada dogru
ben yinede  yazayım cevabı

Sonuç "X" ten büyüktür nedenine gelince arılar canlıyken hiçbir şekilde kavanoza temas etmediği için "toplam ağırlık= arıların yaptığı basınç+kavanoz" şeklinde olacaktır fakat arılar ölünce direk olarak kavanoza ağırlıkları etki edeceği için "toplam ağırlık= arıların vücut ağırlığı+kavanoz" şeklinde olacaktır küçük bi mantıksal hesap ile arıların yaptığı basıncın arıların kendi vücut ağırlıklarından daha az olduğunu bulabilirsiniz dolayısıyla arılar ölünce ağırlıkda artmış olur..
Ama Bu da Çok Basitmiş Be Hocam ^^
Referans URL