Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: bekçi neden kovuldu ;)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar sadece hoşuma giden bi soruydu sizlerle paylaşmak istedim

ülkesinin en büyük şirketlerinden birisin patronuydu ve yaptığı disiplinli işlerle tüm ülkenin sevgisini kazanmış bir iş adamıydı..o gece yurtdışına çıkacaktı çünkü ertesi gün yine bi iş görüşmesi vardı..o gün değişiklik yapıp eve gitmeyerek,uçağa binmek için işyerinden gidecekti..son hazırlıklarını yaptı ve artık şirketten binasından çıkmıştı..biniş saati yaklaşıyordu ve çoktan gecenin bir yarısı olmuştu...tam ana kapıdan çıkmak üzereyken şirketin gece bekçisi koşarak adamın yanına geldi ve patronuna ''efendim bu uçağa binmeyiniz uçağınızın düşeceğini az önce rüyamda gördüm ve koşarak yanınıza geldim lütfen o uçağa binmeyiniz..'' demişti..adam çok önemli bi görüşme olmasına rağmen uçağa binmedi ve uçak gerçekten düşmüştü..

sorumuza gelince patron uçağının düşeceğini bilen bekçiyi hayatını kurtarmasına rağmen işten çıkarmıştı..sizce ne sebeple bunu yapmış olabilir???
walla abicim kaç gün oldu bi cevap veren çıkmadı yaff Sad
sallayın abi ya bende sallayarak buldum cevabı...ha gayret Happy
gece bekçisi uyumaz
sağolasın be ltx walla bi cevap yazan çıktı sonunda cevabında doğru bu arada Happy Happy
uyumuş terbiyrsiz
Referans URL