Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: Rize, Antep'le kötü gidişe durdiyecek<<izzy>>
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Rize Başkanı Abdülkadir Çakır, ligde hafta sonunda Antep ile yapacakları maçta alacakları galibiyet ile kötü gidişi değiştirmek istediklerini söyledi.  

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, ligde hafta sonunda sahalarında Gaziantepspor ile yapacakları maçta alacakları galibiyet ile kötü gidişi değiştirmek istediklerini söyledi.

Çakır, yaptığı açıklamada, ligde art arda kendi sahalarında yapacakları Gaziantepspor ve Bursaspor maçlarının çok önemli olduğunu belirtti.

Ligin 7 haftası geride kalmasına rağmen şu ana dek istedikleri puanları
toplayamadıklarını ifade eden Çakır, ''Aldığımız kötü sonuçlar nedeniyle
sıkıntılı, moralsiz bir dönem geçiriyoruz, ama futbolcu arkadaşlarımın bunu kısa sürede aşacaklarına inanıyorum. Futbolcu arkadaşlarımın kenetlenerek iyi bir çıkış yakalayacaklarını ve ligde hak ettiğimiz yere ulaşacağımıza inanıyorum'' dedi.

Gaziantepspor maçında şanssızlıklarını yeneceklerini kaydeden Çakır,
''Gaziantepspor maçı mutlaka kazanılması gereken bir maç. Galip gelerek 3 puan kazanmamız, sorunlarımızın çözülmesinde önemli rol oynayacaktır. Bu maçı kazanarak kötü gidişatımızdan kurtulmak istiyoruz'' diye konuştu.
Zor günlerde birlik beraberliğin sağlanması gerektiğini belirten Çakır,
şunları söyledi:

''Zor günlerimizde takıma sahip çıkmalıyız. Birlik beraberliği sağlamalıyız.
Yerel medyası, seyircisiyle herkes bu takım için üzerine düşen görevi yerine
getirmeli. Herkesin takıma destek olmasını istiyorum. Teknik heyet ve
oyuncularımıza güveniyoruz.''
Referans URL