Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: Süleyman Hurma'dan açıklamalar<<izzy>>
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Süper Lig ekibi Kayserispor'un Genel Menajeri Süleyman Hurma, Sportif dergisine konuştu... Hurma, hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri şöyle sıraladı.

Genel Menajer Hurma, “Kayserispor için çok ciddi projelerimiz var.. Bunları da hayata geçireceğiz.. Bu projelerin gerçekleştirmemiz taraftarımızın bilinçlenmesiyle olacak” dedi...

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Sportif Dergisi’ne konuştu..

“İmajımız çok iyi”
Yüksel Yıkılmaz’ın sorularını yanıtlayan Süleyman Hurma, “Hatırlarsanız, 3 yıl öncesinde göreve geldiğimde takımın ne olduğu, maddi ve manevi olarak, bulunduğu durum belli idi. Ligde zorla kalmış, neredeyse ligde nasıl kaldığı belirsiz, yıldızı parlamış hiç bir oyuncusu yok, bir takım vardı.. Ama şimdiki Kayserispor'un ligde bir imajı var. Ligde 4. yada 5. olmuş önemli değil. Takımın vizyonu, yeri, imajı çok iyi. Türkiye'nin en marka takımlarından birisi Kayserispor oldu. Bunu yaparken de 40 milyon Euro'lar harcayarak olmadık.. Biz 25 kuruş borçlanmadan, hiç bir Anadolu takımından daha fazla harcamadan, kadromuzu koruyarak, yıldız oyuncularımızı satmayarak, kulübümüzün lojistik desteğini en üst seviyeye getirerek bu noktaya getirdik. Bunu tek başıma ben yapmadım. Yöneticiler, sporcular, bizler, siz medya, teknik adamlar, beraber başardık” dedi.

“Üzerime oynandı”
Hurma, “Zaman zaman bilerek insanlara çok yanlış aktarıldım.. Buna çok üzüldüm, Hâla da üzülürüm. Erciyesspor mevzusu ve başka mevzularda.. Söylediklerim yanlış anlaşıldı, bilerek çarpıtıldı.. 20 sayfalık röportajdan bir cümleyi çıplak hale getirip hep onu kullandılar.. Bunlar beni üzdü.. Bazen, birbirleriyle olan hesaplaşmalarını benim üzerimden yapanlar da oldu.. Bunlar şık olmadı.. Ama, insanlar bana karşı negatiflikleri olsa bile, en azından yaptıklarımı ve söylediklerimi anlamaya çalıştılar, bu açıdan da çok mutluyum” dedi..

Yeni projeler..
Hurma, “Kafanızdaki Kayserispor oluştu mu” sorusuna ise, “Hayır.. Çok daha iyisini yapabiliriz ve yapacağız da.. Ama bunun için zaman gerekli.. Daha lojistik bir takım eksiklerimiz var.. Yapmamız gereken en önemli şeylerden bir tanesi, taraftarımızı daha da bilinçlendirip bir mağaza açmamız lazım. Mutlaka bunu yapmamız gerekli. Kayserispor STORE yapacağız. Bu konunun alt yapısı, pazarlama planım bile hazır. Her şey hazır.. Bu sadece kulübe bağlı bir kuruluş olacak. Kulübümüzün lisanslı ürünlerini pazarlayacağız. Ama, şimdilik bunu açmak erken.. Ben inanayım ki, mağazam zarar etmez, kulübe katkı sağlar, hemen açarım.. Bunu şu anlık yapamayız. Çünkü, taraftarımıza STORE bilincini oturtmalıyız. Eğer yeni statda bir uygunluk söz konusu olursa Catering işini yaptıracağım. Yani restaurant vs. işlerini yaptıracağım. Bu hem gelir hem de prestij açısından bunları yapmamız gerekir. Ha Fenerbahçe 20 milyon dolar kazanır, biz de 20 bin dolar kazanırız. Kazanç o kadar önemli değil. Elbette zarar etmemeli ama kârı da çok yüksek olmasına gerek yok. Öncelikle kulübe prestij kazandırmalıyız.

“Yol katettik”
Genel Menajer Hurma, taraftarın bilinçlendirilmesi konusuna da değinerek, “Bu zaman içerisinde olacaktır. Kulüp bilincini oluşturursak bilinçlendiririz. Bu sportif başarıların da artmasına endeksli. Geçen yıl olduğu gibi yine Avrupa Kupası maçlarına katılmayı başarırsak, o zaman taraftarımız bize daha sıcak ve yakın olacaktır. İsteklerimize, onay verebilecektir. Şunu söyleyebilirim ki, taraftar bilinçlenmesi konusunda son 3 yılda epey yol kat ettik” şeklinde görüş belirtti...

Kayseri Tempo Gazetesi
Referans URL