Tek Link Film İndir , Film İzle , Film İzleme , N73 Temaları , Mp4 Film..

Full Versiyon: Hata Kodu: 8100030d
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Windows Live Messengerda 8100030d hata mesajını alıyorsanız, bunun sebebi; Yahoo! Messenger with Voice kullanan kişilerle konuşabilmek için yükletilen beta eklenti olabilir.

(BEtayı kaldırmayı denedikten sonra bu sorunlar yok oldular)

Öncelikle araç çubuğundan msn ikonuna sağ tıklayıp “çıkış” seçeneği ile msn i kapatın.. (bilgisayar saatinin orada)

Daha sonra;

1) Kayit Olmadan Linki Göremezsiniz.. Linki Görebilmek Için Lütfen Kayit Olun.. adresine gidin.

2) Açılan sayfada sağ üst köşede bulunan “Beta users sign in here” yazısına tıklayın.

3) Bu sayfadan problem yaşadığınız e-mail adresinizi ve şifrenizi girin ve “sign in” e tıklayın.

4) Açılan sayfadaki Windows Live Messenger Yahoo beta eklentisi kutusunun içinde(sol üstteki, yahoo sembollü olan) “daha fazlasını öğrenin” yazısına tıklayın.

5) Açılan sayfada sağda “diğer betalar” yazısının üzerindeki “Bu betadan çık” yazısına tıklayın ve açılan safyada “onayla” seçeneğini tıklayın.

6) Artık yeniden oturum açabilirsiniz.
teşekkürler dostum eline sağlık Budur
KaRdes turkce war bende nası ypacagım olmuyor acıl yaprdımcı olsan
bnmkiside türkçe we sağ üst köşede beta users sing in here die bişi çıkmıo nasış yapıcam yardımcı olurmusunuz sabahtan beri kafayı yedim lütfenn
aynen yha sağ üst köşede beta users sing in here die bişi çkmıo flla manitörü parçalıcam lütfen yrdım edinSadSad
o yazı yok orda :S
ya koskoca microsoft sen gel hotmaili kur sonrada bi dandik hatayı toparlayama olucak iş değil. hotmail.comdan adresinize girip bill gates'e mail atında sorunu çözsün arkadaşlar aynı sorun bendede war çünkü. burdan hotmail'i kınıyorum çünkü kendi sitelerinde bile bu sorunu belirtmemişler. sanırım bu bi reg hatası. inş çözümü bulunur.
olmamış sag ust koşede öyle bi yer yok
öyle bir yazı yok kardeş
çok *******ça bi sorun ve hala çözümü yok format dışında
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL