Arkadaşlar soru sormaKTan çekinmeyin. her türlü download upload yada üyelik problemlerinizi halletmek için elimizden geleni yaparız. sitemizde adult içeriğe izin wermiyoruz böle paylaşımlarda bulunanlarıda bize bildirebilirsiniz...
benim bir maruzatım olacak.yardımcı olabilirseniz sevinirim.ben nei denesem beceremiyorum diyecem kötü olcak.yani şöyleki bir e-book indireyim dedim.şifre istedi yazdm açmadı.friendsi ararken bulmştum zaten bu siteyi.onunda bi bölümünü indirdim oda şifre istedi ama ben yazacak şifre bile bulamadım.Tabi bi kaç olabilir mi acaba die denedm ama olmadı.winrarla aram hiç iyi değil bide şifreli olunca hiç anlaşamıyoruz.

bana yardım edebilecek misiniz?
Dostum Friendste 7 parça var ilk bölümde tamamını indirmen lazım.. Friends in parçalarının tamamını istersen sorun yaşamazsın çünkü şifre yok .. E-kitapta ise arkadaş şifreyi kırmızı yazı ile belirtmiş www.forumkraliyiz.biz diye..
e kitaptaki o şifre olmadı denedm.diğerinide denemkteyim teşekkür edermi yanıtladığın için
sifreyi elle girmeyi dene bazen winrar kopyala yapıştırı kabul ediyor bazende elle klavyeden girmeyi istiyor.sen bi dene olmaz kitabı bi daha ekleriz
Şifre Doğrudur ARkadaşlar Hiçbirsorun yok kendi uplaod ettiğimiz şey şifreyi kendimiz koyduk nasıl yanlış olur..
dostum dier kısmada yazım burayada yazayım yinede.. Burdan mı indirdin? Bizim siteden ise indirdigin linki verirmisin? Eklemişizdir mutlaka şifresini.. Unutmuşlarsa da Buluruz sen linki ver..
İndirdiğiniz linki yazarmısınız buraya..
Okumadan sildiyseniz çöp kutusuna gider direk. Oradan ulaşabilirsiniz..