Msnbc de ermeni tasarısı için oylama var şuanki durum %63 evet bu durumu değiştirmek için yada ülkemize destek olmak için link e tıklayıp no ile başlayan şıkkı işaretleyiniz dünyanın en çok tıklanan sitelerinden olan msnbc de yapılan bu karalama kampayasında ülkemize destek olunuz ..
Kayit Olmadan Linki Göremezsiniz.. Linki Görebilmek Için Lütfen Kayit Olun..
ewet arkadaşlar bende oyumu kullandım. hiçkimse bize olmayan bişeyi kabül ettiremez...
%40 Türkler öldürdü demiş hayva herifler ya
Sacmalik yha hem genocide'nin olmadigina bir sürü kanit var .. olduguna pek kanit bulamiyorlar nedense ACABA
Bende oyumu verdim !
Ben biraz önce baktım, %80 hayır olmuş, % 19 şerefsiz evet demiş; olmadık bir olayı üstümüze yıkıp; sonra dünya savaş suçları kurallarına sığınıp; biz sefiliz bizi geçmişte Türkler katletti deyip, bizden yıllarca tazminat almanın yolunu açmaya çalışıyorlar... Yok böyle bir şey YOK....
Ya Benim Anlamadıgım bu bizim meselemiz Amerika ne karışır buna sizine be katlettiysek ( ki öyle birşey kesinlikle yok ) biz katlettik sizene kardeşim.
kendilerini en başarılı ülke sanıyolarda o yüzden.bir şeye burunlarını sokmasalar olmayacak.onlara neki.neden amerika yani.neden fransa veya rusya değilde amerika (o ülkelerde karışıyo ancak amerika kadar karışan yok)